B.U.G. Mafia, una dintre cele mai cunoscute și longevive trupe românești, urcă pe scena orădeană la finalul acestei săptămâni.

Show-ul va avea loc la Arena Antonio Alexe, fiind organizat de Hive Events, firmă care, în martie, l-a adus în aceeași sală pe DJ-ul turc Mahmut Orhan.

Evenimentul este programat vineri, 21 iunie, de la ora 22, iar în deschiderea rapperilor va mixa DJ-ul orădean Vladimir. 

Pe platforma www.livetickets.ro s-au epuizat biletele în regim „pre-sale” și „first wave”, astfel că mai sunt disponibile cele din categoria „last wave”, la prețuri de 150 de lei.

De asemenea, se vând și bilete VIP, cu locuri într-o zonă de tip lounge, la prețul de 250 de lei. 

B.U.G. Mafia dă concerte mai rar și adună mereu mii de fani. În Bihor, cel mai recent Caddy, Uzzi şi Tataee au urcat pe scena Waves Festival, un eveniment organizat în luna iulie a anului trecut, în stațiunea Băile 1 Mai. A fost un concert care a marcat 30 de ani de existență a trupei B.U.G. Mafia. 

De asemenea, în 2022, trupa a dat un concert pe scena festivalului clujean Untold. 

De-a lungul anilor, formația și-a câștigat fani din mai multe generații cu „poezii de stradă”, ca „Străzile”, „Poveste fără sfârșit”, „Cine e cu noi”, „Un 2 și 3 de 0”, „Poezie de stradă”, „Să cânte trompetele” și „În anii ce au trecut”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!