"Hai cu mine", "Pe coastă", "Străzile" şi "Pantelimon" au fost câteva dintre piesele pe care mii de fani de toate vârstele le-au cântat duminică seară, alături de trupa B.U.G Mafia, care a susţinut un concert aniversar în staţiunea Băile 1 Mai, la cea de-a doua ediție a Waves Festival.

"Ma-fi-a!"

În ultima zi a festivalului din Ștrandul cu Valuri, organizatorii se așteptau la circa 6.000 de participanţi, spectatorii fiind îndemnaţi să-și cumpere din timp bilete online, pentru a nu sta la cozi la intrare. De altfel, potrivit unor reprezentanți ai organizatorilor, biletele s-au epuizat rapid.

Caddy, Uzzi şi Tataee au urcat pe scenă la ora 22.20, fiind aşteptaţi în aplauze şi chiote de petrecăreţi de toate generaţiile, adunaţi în fața scenei.

"Ma-fi-a, Ma-fi-a, Ma-fi-a!", a strigat publicul când artiștii au intrat pe scenă.

Trupa a cântat piese lansate pe parcursul celor 30 de ani de existență, precum "Poezie de stradă", "Olimpiada", "Străzile", "Cine e cu noi?" ori "În anii ce au trecut", făcând fanii să se bucure din plin de momente.

Spectacolul a fost completat de jocuri de lumini, foc și artificii, spre entuziasmul publicului.

Concertul s-a încheiat după circa o oră cu "Să cânte trompetele", iar după o pauză de câteva minute au urcat pe scenă cei de la Partydul Kiss FM, care au mixat piese cunoscute de public. Petrecerea s-a întins până dimineața, în jurul orei 4.

Show şi relaxare

Atmosfera din Ştrandul cu Valuri a fost una cu adevărat de festival. Miile de petrecăreţi s-au relaxat şi au petrecut în zonele special amenajate pentru socializare de lângă standurile cu mâncare, pe spaţiul verde de lângă bazinul umplut cu apă, ori în zona de kids corner, unde cei mai mici membri ai publicului au participat la diverse ateliere de creaţie.

Cea de-a doua ediţie a Waves Festival din Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai a mai adus pe scenă artiști precum The Motans, Lil Rose, Andia sau Delia.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Sânmartin şi Asociaţia de Promovare a Turismului în Băile Felix şi Băile 1 Mai.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!