Poliţiştii bihoreni au făcut publice primele informaţii oficiale despre cazul clujeanului care, în zorii zilei de sâmbătă, a furat Loganul unui alt clujean, turist aflat cu familia în vacanţă în staţiunea Băile 1 Mai, s-a urcat la volan şi a pornit spre casă. Hoţul mai furase o maşină, câteva ore mai devreme, dar a abandonat-o după 500 metri. 

Într-un comunicat de presă transmis, duminică, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, se arată că hoţul, un bărbat în vârstă de 56 ani din comuna Sâncraiu, a comis primul furt  în cursul nopții de 6 spre 7 septembrie, în jurul orei 1, din curtea unei pensiuni din staţiunea Băile 1 Mai. 

Profitând că proprietarul maşinii a lăsat cheia în interior, bărbatul s-a urcat la volan şi a condus autoturismul circa 500 metri, după care l-a abandonat pe marginea drumului. 

Ulterior, în jurul orei 3.50, clujeanul a intrat în curtea unei alte pensiuni şi, "tot prin folosirea, pe nedrept, a unei chei aflate în habitaclu", a furat un Logan, cu care a plecat spre casă.

"În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Băile Felix, în cursul zilei de 7 septembrie, în jurul orei 13, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, autoturismul reclamat sustras a fost depistat în trafic, în localitatea Huedin, județul Cluj Napoca, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncraiu, județul Cluj, care a fost condus la sediul Poliției stațiunii Băile Felix, în vederea audierii", scrie în informare. 

Clujeanul este cercetat acum pentru două infracţiuni de furt în scop de folosinţă. Ancheta este continuată de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!