Deranj mare pe la Poliţia Bihor, şi nu doar din pricina percheziţiilor DIICOT în biroul adjunctului de la Municipiu. La Oradea s-a instalat săptămâna trecută şi o echipă de inspectori sosiţi din Capitală, care i-au luat la întrebări, pe rând, pe mai mulţi şefi din Poliţia Bihor, inclusiv pe cel al Brigăzii de Operaţiuni Speciale.

Motivul, după cum a auzit Bihorel, ar fi un raport înaintat la Bucureşti sub semnătura proaspătului şef al Serviciului Judeţean de Protecţie Internă Bihor, Mihai Jucan, uns toamna trecută în funcţie, în care se vorbeşte, printre altele, despre pontări fictive la sfârşit de săptămână, maşini de serviciu folosite în interes personal, ba chiar şi favorizarea suspecţilor, un exemplu fiind cel al executorului judecătoresc Gheorghe Beiuşan.

Deşi anchetat pentru braconaj încă de anul trecut şi, deci, obligat să predea permisul de port-armă, acesta ar fi rămas cu el până mai recent, când s-a terminat sezonul de vânătoare, iar în acest timp a şi fost la partide de vânătoare cu şefi din Poliţie şi chiar procurori.

Dacă legat de celelalte probleme Bihorel nu ştie ce să zică, în privinţa maşinilor, îi propune şefului Poliţiei Bihor ca, de acum încolo, să apeleze la metodele preşedintelui CJ, Ilie Bolojan. Că de când maşinile de la Judeţ au GPS-uri, consumul de carburanţi din instituţiile subordonate s-a înjumătăţit...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!