Poloiştii de la CSM Oradea au pierdut şi cel de-al doilea joc pe care l-au susţinut la turneul de calificare din Grupa D a LEN Euro Cup.

Sâmbătă seara, jucătorii pregătiţi de antrenorul Ciprian Cîmpianu au cedat cu scorul de 8-11 în faţa gazdelor de la Primorje Erste Bank Rijeka. Astfel, orădenii nu au putut să-şi ia revanşa în faţa celor de la Rijeka, după ce în urmă cu două săptămâni au fost învinşi şi la Oradea de jucătorii echipei croate, atunci în cadrul turneului de calificare pentru Liga Campionilor.

De această dată, în etapa a II-a a turneului de la Rijeka, CSM a cedat cu scorul de 8-11, după ce, pe reprize, s-a consemnat: 2-4, 1-4, 2-1 şi 3-2.

Deşi CSM-ul a marcat primul gol, partida a fost controlată de gazde. Primorje a reacționat imediat după primirea golului şi a înscris de patru ori consecutiv. Mai mult decât atât, avantajul echipei gazdă a ajuns la șase goluri, dar în pauza mare s-a intrat cu 8-3, după ce bihorenii au mai redus din handicap.

În jumătatea secundă, formaţia bihoreană a avut o evoluţie mai bună, a câştigat sfertul III cu 2-1, pentru a reduce din diferenţă cu opt minute înainte de final, scor 5-9. Apoi, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor s-au apropiat la 9-7 și 10-8, dar nu au putut amenința victoria formației gazdă, deşi au câştigat ultimul sfert, cu 3-2.

Rezultatul final a fost 11-8 în favoarea celor de la Primorje Erste Bank Rijeka, echipă care păstrează şanse de calificare, în timp ce CSM are două înfrângeri din două jocuri.

În acest duel, Mihnea Gheorghe a înscris trei goluri, Istvan Szabo și Nichita Ilisie au marcat şi ei de câte două ori, iar Levente Vancsik a reușit un gol CSM Oradea. 

În ultima partidă de la turneul din Croaţia, CSM Oradea se va duela duminică, de la ora 12:45, cu sârbii de la SPD Radnicki Kragujevac.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!