Localnicii din Vaşcău sunt revoltaţi. Mai precis, cei care aşteaptă depeşele şi bănuţii livraţi prin Poşta Română şi le primesc cu întârziere. 

Factorul poştal din zonă, Mihaiu Teaha, care e şi ales ALDE în Consiliul Local al localităţii, susţinea că n-are nicio vină, arătând cu degetul spre "centru", de unde pachetele n-ar ajunge la timp din pricina distanţelor şi încurcăturilor.

Oamenii cred că problema e, însă, alta. De fapt, omul a făcut o pasiune pentru păcănele şi îşi petrece orele de muncă jucând la aparate.

Bihorel a primit şi o dovadă, o fotografie cu poştaşul în acţiune, adică în timp ce butonează la o maşinărie în plină zi, având la el geanta cu pensii, alocaţii, scrisori şi facturi, fotografie care, după cum zic localnicii, le-a fost trimisă şi şefilor lui Teaha de la Oradea, cu solicitarea de a se lua măsuri.

Până atunci, Bihorel le transmite pe această cale pensionarilor din Vaşcău care îşi aşteaptă bănuţii şi noul sediu al poştaşului: Agenţia Loto din Ştei, la peretele cu aparate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!