Au apărut primele imagini cu celebrul actor Mickey Rourke, premiat cu Globul de Aur și BAFTA și nominalizat la Oscar, după sosirea la Oradea.

După ce luni a ajuns în orașul de pe Crișul Repede pentru filmările producției „21 de rubini”, Mickey Rourke a fost surprins marți la restaurantul Corsarul din Cetate, alături de regizorul Ciprian Mega, căci acolo se turnează câteva scene.

O imagine de la aceste filmări a fost publicată de Visit Oradea pe Facebook, iar BIHOREANUL a obținut la rându-i alte două fotografii cu celebrul actor în restaurantul orădean.

(Foto: Instagram / Eirina Film - Laura Mega)

Deși inițial era programat să filmeze luni la Teatrul Regina Maria, într-o sală plină cu figuranți, actorul american nu și-a făcut până la urmă apariția, potrivit unor informații rolul său fiind citit de altcineva. 

(Mickey Rourke și regizorul Ciprian Mega, Foto: Instagram / Eirina Film - Laura Mega)

Așa cum BIHOREANUL a scris, protagonistul filmului „The Wrestler” interpretează rolul unui secretar de stat american în producția realizată la Oradea de preotul Ciprian Mega.

La sosirea în România, Mickey Rourke a publicat un mesaj în care l-a lăudat pe Ilie Năstase, numindu-le „legenda tenisului românesc” și spunând că ar vrea să-l întâlnească din nou. 

(Mickey Rourke și regizorul Ciprian Mega, Foto: Instagram / Eirina Film - Laura Mega)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!