Caz incredibil la Aleşd, unde procurorii au vrut să "îngroape" dosarul unei isterice care şi-a lovit fetiţa de doar 4 ani, a tras-o de păr şi chiar a strâns-o de gât doar pentru a-l răni pe fostul soţ aflat peste hotare şi cu care se certa printr-un apel video.

Motivaţia e halucinantă, şi anume că Statul n-ar trebui să cheltuie bani cu astfel de anchete, căci fapta "nu are o periculozitate deosebită", că leziunile "au necesitat pentru vindecare un număr redus de îngrijiri medicale" şi, ca atare, "lipseşte interesul public în urmărirea acesteia".

Pe româneşte, în România e o chestie banală să-ţi baţi copilul când te supără fostul consort...

Noroc că avocatul din oficiu numit pentru a apăra interesele copilului a sesizat aberaţia, atrăgând pe bună dreptate atenţia judecătorilor asupra derapajului, iar aceştia au returnat imediat dosarul în braţele procurorilor, cerându-le să facă dreptate.

În final, după cum a constatat Bihorel, anchetatorilor le-a venit mintea la cap. Femeia a fost trimisă în judecată, în mai puţin de două luni de la reluarea cercetărilor, semn că, de fapt, n-a fost aşa mare cheltuială şi nici efort pentru procurori să lămurească povestea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!