Programările la vaccinarea anti-Covid în cele două centre funcţionale din Oradea au fost epuizate. Marţi, platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro, prin care doritorii se puteau planifica să fie vaccinaţi fie la centrul din Orăşelul Copiilor şi spitalul Pelican, arăta zero locuri disponibile.

În centrele din "provincie", marţi după amiază, mai figurau câteva sute de locuri libere, dar cifrele nu sunt actualizate „la minut”, astfel că la Salonta, de exemplu, doritorii nu se mai puteau programa la ora 16.

Totuşi, cei care vor să înceapă imunizarea mai au posibilitatea să apeleze la celelalte trei centre din judeţ: Spitalului Dr. Pop Mircea din Marghita, Spitalul Orăşenesc Aleşd, Spitalul Orăşenesc Ştei.

Rămâne de văzut când se vor putea face programări pentru luna februarie, dacă vor veni noi doze de vaccin şi când anume vor fi deschise noile centre din judeţ.

Numărul unic de call center alocat judeţului Bihor este 021.414.44.59, iar persoanele care apelează trebuie să urmeze paşii indicaţi pentru programarea la vaccinare, şi anume să tasteze 1 dacă vor să se programeze sau 2 dacă vor să primească îndrumare privind utilizarea aplicaţiei de programare.