Organizatorii show-ului Lord of the Dance – A Lifetime of Standing Ovations au anunțat promoții, pentru o perioadă limitată, la biletele puse în vânzare pentru show-ul care va avea loc în seara de 23 mai la Oradea Arena. Fanii și curioșii care își achiziționează două bilete îl plătesc pe al doilea doar la jumătate. 

„Adrenalina, pasiunea și spectacolul sunt mai aproape ca niciodată! Iepurașul de Paște a adus cu el cea mai minunată surpriză pentru tine și cei dragi! Ai acum ȘANSA UNICĂ să experimentezi magia neînfricată a Michael Flatley's Lord of the Dance - A Lifetime of Standing Ovations la un preț cu 25% mai mic!”, spun organizatorii show-ului de la Oradea. 

Campania cu promoții este valabilă până pe 6 mai, astfel că biletele la spectacolul Lord of the Dance de la Oradea pot fi un cadou aparte de Paște. 

Excepție fac biletele la o singură categorie, și anume cele de tip Ultra VIP. 

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma iabilet.ro.

Oradea Arena va găzdui pe 23 mai un mega-show Lord of The Dance, în regia legendarului Michael Flatley, iar orădenii au ocazia să vadă celebrele dansuri irlandeze, dar și alte coregrafii spectaculoase, însoțite de proiecții și efecte speciale. 

Însuși Michael Flatley, cel care nu mai urcă pe scenă, dar semnează regia și conceptul show-ului, le-a transmis fanilor orădeni un mesaj. „Sunt foarte încântat să aduc noul spectacolul Lord of The Dance – A Lifetime of Standing Ovations în România. Echipa și dansatorii adoră să vină în România, în special la Oradea. Suntem foarte entuziasmați și sperăm să vă vedem pe toți la show!”, spune celebrul coregraf.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!