Oradea Arena va găzdui pe 23 mai un mega-show Lord of The Dance, în regia legendarului Michael Flatley, iar orădenii au ocazia să vadă celebrele dansuri irlandeze, dar și alte coregrafii spectaculoase, însoțite de proiecții și efecte speciale. 

Pe scena care va fi amenajată în Oradea Arena vor urca 40 dintre cei mai spectaculoși tineri dansatori, alături de „veterani” ca Matt Smith și Cathal Keaney, în rolul „Lordului”. 

Spectacolul Lord of The Dance – A lifetime of standing ovations este cu totul nou și îmbină elemente muzicale și de coregrafie, însoțite de povești, lumini și efecte speciale, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență de neuitat. 

Însuși Michael Flatley, cel care nu mai urcă pe scenă, dar semnează regia și conceptul show-ului, le-a transmis fanilor orădeni un mesaj. „Sunt foarte încântat să aduc noul spectacolul Lord of The Dance – A lifetime of standing ovations în România. Echipa și dansatorii adoră să vină în România, în special la Oradea. Suntem foarte entuziasmați și sperăm să vă vedem pe toți la show!”, spune celebrul coregraf. 

Într-un interviu acordat recent pentru fanii din România, Michael Flatley a detaliat că noul său show prezintă o poveste despre lupta binelui împotriva răului, despre dragoste vs. dorință de putere și reușește să primească ovații peste tot în lume. „Când ai 40 de dansatori pe scenă, care dansează în linie cât de repede pot, antrenați atât de bine încât fiecare lovește podeaua de mai multe ori într-o secundă în exact același timp, cred că orice public din lume apreciază acest tip de talent”, spune Michael Flatley. 

Urmărește aici întregul interviu:

În cadrul turneului, vor avea loc reprezentații la București, Brașov și Oradea. Show-ul de la Oradea se va ține pe 23 mai, de la ora 20, la Oradea Arena.

Biletele s-au pus în vânzare pe platforma iabilet.ro, fiind disponibile pe diferite categorii, la prețuri între 160 de lei și 520 de lei (VIP).

Dansatorul şi coregraful american-irlandez Michael Flatley a lansat show-urile „Lord of the Dance” în 1996, iar de atunci spectacolele sale au fost prezentate cu succes în mai toată lumea. La un moment dat, picioarele sale erau asigurate pentru colosala sumă de 40 de milioane de dolari, iar cariera sa a cuprins şi recorduri mondiale la dans. S-a retras de pe scenă în 2016, însă a continuat proiectul său de succes, semnând coregrafiile şi regia spectacolelor „Lord of the Dance".

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!