Controversatul primar din Lugașu de Jos, Sorban Levente, cel căruia locuitorii acestei comune îi pot mulțumi pentru că plătesc cea mai scumpă apă din țară și nu au nici măcar un metru de rețea de canalizare, ci doar un Serviciu în cadrul Primăriei care se numește Apă-Canalizare, pare să fi rezolvat toate problemele sătenilor, așa că a trecut la obiective de politică externă.

Mânios că olandejii nu vor să ne accepte în spațiul Schengen, Sorban a lansat pe pagina sa de Facebook un îndemn la boicot „la adresa tuturor companiilor olandeze cu operațiuni în România”.

Potrivit edilului, „Heineken (berile Ciuc, Silva, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Gosser, Schlossgold, Gambrinus și Hațegana), Phillips, ING, Mega Image și AkzoNobel sunt doar câteva exemple” de firme și produse și firme care trebuie boicotate.

Propunerea lui Sorban ar fi cum ar mai fi, dar și mai interesant e că, după un val de comentarii care subliniază corupția indigenă și sugerează că olandezii au motivele lor, primarul comunei n-a găsit altceva mai bun de făcut decât să le răspundă preopinenților, semn că are timp liber berechet. Doar a rezolvat, cum ziceam mai sus, toate problemele lugășenilor...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!