Cine zice că în PSD Bihor nu-i democraţie e nedrept. Bihorel a intrat în posesia unor discuţii tăioase purtate pe Whatsapp de şefii şi aleşii locali ai organizaţiei pe 10 ianuarie, la o zi după ce deputata Steluţa Cătăniciu, clujeanca traseistă impusă pe liste în Bihor cu acordul preşedintelui Ioan Mang, a anunţat că va activa în grupul PPUSL.

Unul dintre cei care au ieşit la atac contra şefului organizaţiei, care le comunicase că vrea să iasă în presă împreună cu Cătăniciu pentru a da asigurări că totul e ok, a fost preşedintele executiv Emilian Pavel, care i-a spus că "la Bihor nu e ca la Vaslui", "să vindem o gogoaşă", şi că "în această speţă mă aveţi ca adversar".

I s-a alăturat primarul din Tulca, Daniel Avrămuţ, care a scris că "odată cu doamna ar trebui să plece şi cine a hotărât să candideze la Bihor", adică Mang însuşi, iar cel din Nucet, Mircea Tuduce, a anunţat că "eu, ca primar, nu mai am încredere în PSD!".

Culmea, Mang a tăcut mâlc, singurul lui răspuns fiind că "sunteţi cam nevorbiţi cam mulţi în PSD Bihor".

Şifonată a ieşit din discuţii şi fosta sa favorită, Stela Babău, care se plânsese că a pierdut alegerile pentru Primăria Beiuş fiindcă mulţi pesedişti de aici au fost duşi flotanţi la Căbeşti de colega Corina Ene. Aceasta i-a replicat, aspru, că a avut un "eşec răsunător", lipsindu-i mult mai mult decât voturile celor 65 de flotanţi mutaţi din Beiuş la Căbeşti. "Stela, lasă-ne!", "Stela, nu ne mai încurca cu poveşti" şi "ne minţim noi pe noi" au fost câteva din remarcile pesediştilor nemulţumiţi de Babău, căreia cavalerul Mang nici nu i-a mai luat apărarea.