Cum arată evenimentele săptămânii trecute văzute prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio către Ghiusi: „Am reușit să mai ridicăm o biserică într-o comună de-a voastră. Vă batem nu doar la demografie, ci și cu crucea!”. „Cu crucea nu mă mir, că nici dracu’ nu mai joacă șnapsli, ci numai cruce, joc de navetiști. Cât privește schimbarea etnică, nu sunteți voi mai mulți, dar v-ați retras la țară, unde buda-i în curte și apa la fântână”.

Marți 

Birtașul s-a lăudat cu o parcare gata făcută și cu una neterminată: „La cum merg lucrurile, în doi ani vom avea 5.000 de locuri în parcări subterane sau etajate”. „Degeaba, că oamenii tot afară parchează, dacă le faceți așa înguste că nu poți ieși din mașină”. „Le-am făcut așa pentru că, deși femeilor le plac mai mari, bărbații tânjesc după cele mai înguste”. 

Miercuri

Cu un pădurar, despre evenimentul deja tradițional „Cântă pădurea”: „Vă felicit pentru treaba asta, e chiar interesant să auzi muzică alături de ciripit de păsărele”. „Ciripit pe dracu’, că pădurea-i defrișată. Am vrut să acoperim zgomotul de drujbe, nu de păsărele”.

Joi

În sfârșit, un vandal a fost identificat și amendat pentru vopsirea mobilierului urban. Un polițai local s-a lăudat: „Nu l-am putut identifica după față, că omul n-are obraz, dar am făcut-o după bicicletă. Omul și-a acoperit fățăul cu o cagulă, dar a omis să pună o bască pe șaua bicicletei”.

Vineri

Un director din Primărie a explicat cum vor crește taxele anul viitor: „Ați observat că am supraimpozitat doar activitățile din zona de divertisment, la aquapark și la cimitire”. „Păi, înmormântările sunt motiv de distracție?”. „Depinde cine moare”. 

Sâmbătă

Puradel s-a dus la Ziua Părinților Adoptivi de la Grădina Zoologică. „Nu te știam așa mare iubitor de animale!”. „Cum nu? Nu neamul meu a înfiat toate lebedele din Viena? Am vrut să adopt și eu niște oi sau capre, să le duc acasă, că m-ar fi scos din foame”.

Duminică

Au început să apară petreceri câmpenești care imită cu succes Oktoberfest-ul din München. Un mucalit a comentat că mai bine Oktoberfest decât un 7 Noiembrie.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!