Bihorel comentează în stilul său șugubăț principalele evenimente ale săptămânii trecute: 

Luni

Vio către Ghiusi: „Am auzit că Federația de fotbal poate pune stema Ungariei Mari pe tricouri”. „Sincer, eu n-aș vrea. Mi-e teamă că dacă punem noi stema, o să puneți și voi pe tricourile voastre poza cu clădirea Parlamentului nostru pe care tronează o opincă”.

Marți 

Antrenorul echipei noastre de baschet a explicat ce s-a întâmplat la meci: „A venit pruncu’ lu’ Fidel Castro cu ranga în mână, dar, după spusele antrenorului lui, nu avea intenția să se bată”. „Dar ce a vrut să facă cu fier-betonul?”. „A auzit că antrenorul își face o casă în Florești și a vrut să-l ajute cu armătura pentru fundație”.

Miercuri

Șeful de la cimitire a inaugurat noul columbar, unde oamenii pot amplasa urnele funerare. „Ideea nu-mi aparține mie, ci pesediștilor, care încă de prin anii ’90 chemau și morții la urne. Așa că de-acum vor putea și cei dispăruți să-și exprime preferințele politice”.

Joi

Tanti Zoe pensionara a aflat de ce întârzie emiterea facturilor de electricitate: „Pe mine nu mă pot prosti fraierii de furnizori. Ăștia sunt pe o mână cu Guvernul și cu cei de la Pensii”. „Dar care e legătura?”. „Păi, când văd săracii pensionari cât au de plătit, fac atac de cord. Și, uite așa, Statul nu mai trebuie să le plătească pensiile”.

Vineri

Birtașul, complet nedumerit: „Am propus să creștem impozitele cu 7%, în contextul în care inflația este de 15%. Dar văd că nici așa nu-i bine...”. „Nu te mira, la cât s-a scumpit viața, și dacă ne dă Primăria bani în loc să plătim impozite, tot n-o scoatem la capăt cu cheltuielile”.

Sâmbătă

Nae polițistul, despre cadoul primit de Ziua Poliției: „La cum arată acum lucrurile, cel mai frumos cadou pe care urmează să-l primim, colegii mei și cu mine, este să ne înjumătățească pensiile, dar în schimb să ne dubleze anii în câmpul muncii”.

Duminică

O senatoare cere să anexăm teritorii de la Ucraina. I-o fi venit ideea când se întorcea de la psihiatru.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!