Luni
Vio către Ghiusi: "Îmi pare sincer rău de ce s-a întâmplat în Ungaria pe autostradă, cu furtuna aia de praf". "Apreciez. Oricum, în România nu s-ar fi putut întâmpla aşa ceva niciodată". "De ce? Noi nu avem furtuni de nisip?". "Noi nu prea avem autostrăzi".

Marţi

Au venit o grămadă de suporteri ai partidului AUR să-l vadă pe preşedintele lor, omul providenţial al României. Acesta era uşor nemulţumit: "Eu de meserie sunt şef de galerie, facultatea Peluza Sud, secţia Huo Dinamo, aşa că nu mă simt prea în largul meu în sala de conferinţe a hotelului". "Şi unde preferai?". "Pe stadion, că, dacă ne batem cu jandarmii, gazele lacrimogene se mai dispersează în aer".

Miercuri

Cu primarul din Marghita, despre intrarea în PNL: "Sincer, îmi pierdusem speranţa să mai fac parte din echipa Bolovanului. A venit şeful, le-a tăiat coarnele consilierilor locali care m-au trolat doi ani şi jumătate, eu le-am montat aripi şi, uite aşa, s-a făcut schimbarea la faţă în partidul Brătienilor".

Joi

Ianoş, despre colegul lui din Neamţ, aflat pe fugă: "Nu înţeleg de ce lumea e revoltată că borfaşii noştri, înainte de a primi condamnarea normală şi binemeritată, o şterg în Italia". "Lumea nu se miră că o iau la sănătoasa, ci de ce aleg Italia". "Pentru că acolo-i aşteaptă Mafia, dornică să ia lecţii de la oamenii noştri".

Vineri

Nae poliţistul, despre un mecanic auto care a dezmembrat şi a vândut maşinile clienţilor: "Mi se pare excesiv că respectivul a fost băgat la bulău. Garda de Mediu chiar a vrut să-l premieze". "De ce?". "Pentru că individul susţine că multe maşini, dacă nu le dezmembra el, se dezmembrau singure".

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara: "Văd că mai nou vor să dea vouchere de vacanţă şi celor din mediul privat". "Şi nu e normal?". "Normal este să ne dea şi nouă, pensionarilor. Măcar în luna aia, când plec de acasă, să mănânc pe săturate".

Duminică

Garda de Mediu va primi o dronă pentru a-i urmări pe poluatori. Un schimb de experienţă cu Garda de Mediu din Ucraina ar duce la dotarea lor şi cu nişte grenade.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!