Nu doar FC Bihor a evoluat sâmbătă, ci și celelalte două echipe de fotbal din județul Bihor componente ale Ligii a III-a au susținut jocuri amicale și atât Lotus Băile Felix, cât și Crișul Sântandrei, au încheiat la egalitate.

Cei de la Lotus Băile Felix au primit replica echipei FC Olimpia MCMXII Satu Mare, în compania căreia au încheiat cu scorul de 2-2, în timp ce Crișul Sântandrei a jucat pe terenul formației Șoimii Lipova, cu care a terminat cu rezultat alb, 0-0.

Lotus, la al cincilea amical

Lotus Băile Felix a evoluat pe terenul propriu de la Sânmartin și, după ce a condus la pauză cu 1-0, în cele din urmă scorul final a fost 2-2 în disputa cu FC Olimpia MCMXII Satu Mare.

Vlad Costea a deschis scorul pentru Lotus în minutul 30, pentru ca după pauză, în minutul 61 oaspeții să egaleze, numai că Morar a înscris din nou pentru echipa bihoreană în minutul 73, pentru a readuce Lotusul în avantaj, scor 2-1.

Pe final, când mai erau doar cinci minute de joc, cei de la FC Olimpia au restabilit egalitatea, scorul final al întâlnirii fiind, astfel, de 2-2.

Antrenorul bihorenilor Cosmin Bodea a rulat întregul lot de jucători, după ce a început cu Barabas - Cucu, Sg. Oltean, Lupșe, Arsene - Pașcu, Gheban - Sala, Costea, Ghitye - Tamaș.

Pentru Lotus Băile Felix acesta a fost cel de-al cincilea joc amical. Anterior, a făcut 1-1 cu Foresta Tileagd, 1-1 cu CSM Olimpia Satu Mare, 1-1 cu Gloria Lunca Teuz Cermei și 2-0 cu CS Ghiroda și Giarmata Vii.

Ultima partidă de verificare pentru trupa bihoreană din comuna Sânmartin va avea loc sâmbăta viitoare, pe 2 martie, în deplasare, cu Șoimii Lipova.

Crișul Sântandrei a remizat la Lipova

Cu echipa din Lipova a evoluat sâmbăta aceasta Crișul Sântandrei, pe terenul formației din județul Arad, în compania căreia a remizat cu scor alb, 0-0. Elevii antrenorului Gheorghe Ghiț au marcat un gol, dar acesta nu a fost validat de arbitru.

După joc, tehnicianul formației din Sântandrei s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. El a început jocul cu Anca Trip - Drăgan, Oros, Stan, Bondor - Adam Achim, Sorian, C. Trip, Maghiar – Hora și Popescu. Pe parcurs i-a mai introdus și pe: Cahill, Baciu, Chiș Toie, Țifra, Pașca, Balogh, I. Ban și R. Pop.

Pentru Crișul Sântandrei, acesta a fost cel de-al patrulea joc de verificare din intersezon, în precedentele înregistrând rezultatele: 4-1 cu CS Oșorhei, 2-0 cu Karczag (din Liaga a III-a din Ungaria) și 1-4 cu Victoria Carei.

În ultima partidă amicală, înainte de reluarea campionatului, echipa din Sântandrei va juca tot în deplasare, dar cu Politehnica Timișoara, sâmbătă, 2 martie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!