O consilieră locală PSD a ajuns vineri seară la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Cluj-Napoca, în urma unei altercaţii cu mai multe colege de partid, relatează Digi24.ro.

Anca Ciubăncan (foto stânga) susţine că a fost bătută de Angela Sacaliş (foto dreapta), membră a filialei, chiar în faţa PSD Cluj-Napoca, pentru că le-a reproşat colegelor că fumează în sediul partidului. 

În timpul altercaţiei, la care ar mai fi fost implicate și alte pesediste, Ciubăncan ar fi fost împinsă şi a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt.

„Am picat în faţa partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu şi le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Şi le-am spus să nu îşi bată joc de munca altora. Atunci Sacaliş a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spaţiul public. Sacaliş mi-a să o f... pe mama şi pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliş a venit şi a sărit pe mine şi avea nişte tenişi în picioare şi mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reuşit să mă trag şi atunci Sacaliş a revenit şi m-a împins şi am căzut, şi m-am lovit la cap. Au venit şi poliţiştii şi cei de la cei de la SMURD", a declarat Anca Ciubăncan pentru Foaia Transilvană.

Consiliera PSD a ajuns la UPU Cluj-Napoca, iar în urma investigaţiilor medicii au descoperit că a suferit un traumatism cranian, iar radiografia toracică arăta că avea câteva coaste rupte.

„A ajuns la noi în data de 17 martie, ora 16.55 şi a plecat cu ambulanţa în data de 18 martie, ora 01.28, către un consult la neurochirurgie, neurologie, chirurgie toracică", au transmis reprezentanţii UPU pentru Digi24.ro.

Bătaia din faţa sediului social-democraţilor din Cluj-Napoca urmează să fie analizată de Biroul Organizaţiei Municipale. Totodată, va fi sesizată Comisia de Etică a filialei clujene PSD pentru a se lua măsuri împotriva agresoarelor, scrie Cluj24.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!