Strada Cicero, de lângă Piaţa Cetate, va fi redată circulaţiei săptămâna viitoare, spre bucuria riveranilor care nu au unde să îşi parcheze maşinile.

Potrivit directorului tehnic al Primăriei Oradea, Sebastian Marchiş, lucrările de asfaltare s-au făcut în cadrul contractului de întreţinere străzi încheiat de municipalitate cu firma Drumuri Bihor pentru arterele de pe malul stâng al Crişului Repede.

"Pe strada Cicero au avut lucrări operatorii de reţele, de la Electrica la Termoficare. Pentru că au fost mai multe săpături, am hotărât să nu lăsăm în urmă peticeli, ci fiecare operator să-şi aducă amplasamentul la starea iniţială, iar la final să fie turnat, peste tot, un strat de asfalt uniform", a declarat pentru BIHOREANUL directorul Marchiş.

Lucrările urmează să fie finalizate în cursul săptămânii viitoare, după care locuitorii zonei vor avea din nou acces la locurile de parcare.

După cum BIHOREANUL a mai scris, lucrările prelungite din zona Pieţei Cetate au făcut ca vânzările comercianţilor să scadă la doar 20% faţă de perioada anterioară, pentru că împiedică accesul cumpărătorilor şi îngreunează circulaţia riveranilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!