Staţia de tramvai din Piaţa Unirii, poreclită de orădeni "conserva" după forma circulară a structurii metalice, amenajată în 2015, a intrat la refăcut.

Conducerea OTL a mutat pentru câteva zile punctul în care opresc tramvaiele pentru îmbarcare şi debarcare cu circa 20 de metri către Primăria Oradea.

„În momentul de faţă se lucrează la refacerea acoperişului staţiei de tramvai. Pe fondul contractării şi dilatării structurilor de metal din care este amenajată staţia, în plăcile de rigips au apărut fisuri şi infiltraţii de apă care trebuie refăcute”, a explicat pentru BIHOREANUL directorul OTL Adrian Revnic.

Angajaţii societăţii lucrează la refacerea izolaţiei acoperişului şi vor înlocui plăcile de rigips deteriorate. "Tavanul din rigips va fi acoperit cu plăci metalice cu decupaje pentru a se integra şi mai bine în arhitectura Pieţei Unirii", a spus Revnic.

Lucrările sunt executate de OTL în regie proprie, investiţia limitându-se la costul materialelor de circa 40.000 lei.

Staţia de tramvai de la capătul Podului Sfântul Ladislau, care deserveşte ambele sensuri de mers, a fost amenajată de municipalitate în anul 2015 cu ocazia lucrărilor de modernizare a Pieţei Unirii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!