Strada Alexandru Cazaban din Oradea va rămâne închisă traficului auto până pe 20 august.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, Comisia tehnică pentru probleme de circulaţie, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoş, a aprobat vineri prelungirea restricţiilor pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor din strada Cazaban cuprinse în cea de-a treia etape de reabilitare a conductelor de termoficare din Oradea, finanţate din fonduri europene.

În total, în cadrul acestei etape a proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare urbană, finanţat prin POIM, se vor moderniza 25 kilometri de reţea de transport, 42 de puncte termice şi 1,2 kilometri de reţea de distribuţie.

De asemenea cinci puncte termice (804, 805, 818, 862, 856) vor fi dezafectate şi înlocuite cu 39 de mini-puncte termice moderne.

Lucrările au fost atribuite pentru 108 milioane lei plus TVA firmei Igna Construct, care s-a asociat cu companiile Avril, Crido Prod şi Mecatron.

Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi şedinţe, comisia a mai aprobat închiderea străzii George Bacaloglu, pe un tronson de 300 de metri în perioada 27 iulie - 2 august.

Restricţiile de trafic vor fi impuse la propunerea constructorului Global Industrial, angajat de municipalitate să modernizeze strada.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!