Fanii fotbalului își vor putea cumpăra bilete pentru partida de Superligă dintre UTA și Rapid București începând de luni, 16 octombrie, de la ora 15, potrivit unui comunicat oficial al clubului arădean care își va disputa următoarele partide de pe „teren propriu” pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Biletele vor putea fi achiziționate atât online, cât și din oficiile poștale și din unele magazine, inclusiv din Oradea.

„Tichete pentru UTA - Rapid București, disponibile de luni, 16 octombrie, ora 15:00. Biletele se vor găsi online pe uta-arad.ro, secțiunea ticketing. Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus din Lotus Center Oradea”, se arată în informarea publicată de clubul arădean.

Clubul din Arad a stabilit că biletele la Tribuna 1 a stadionului Iuliu Bodola vor costa 50 de lei, în vreme ce la peluze prețul va fi de 30 de lei. Pentru copiii cu vârste de până la 3 ani nu trebuie cumpărate bilete, iar copiii de până la 14 ani beneficiază de reducere de 50% din preț. 

Partida dintre UTA și Rapid București din Superliga Națională va avea loc vineri, 20 octombrie, de la ora 21.

Reamintim că UTA Arad a ajuns la o înțelegere cu Primăria Oradea pentru a disputa pe stadionul Iuliu Bodola următoarele jocuri „de acasă”, întrucât pe stadionul din Arad se fac lucrări pentru schimbarea gazonului. Astfel, în perioada următoare, UTA mai are programate meciuri cu echipe ca Dinamo și Oțelul Galați.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!