Simona Halep a vândut vila din cartierul exclusivist Primăverii din Bucureşti în care a locuit cu fostul soţ, Toni Iuruc, cu suma de 5 milioane de euro, scrie Prosport.ro.

Cu o avere de peste 40 de milioane de euro din tenis, fostul lider WTA a vândut imobilul Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv. În această casă, tenismena a locuit alături fostul ei soț, de care a divorţat la aproape un an de la căsătorie, arată aceeaşi sursă.

"Sub atenta supraveghere a lui Stere Halep, doi muncitori au golit imobilul, iar lucrurile ex-liderului WTA au ajuns la Rahmaninov Residence, în zona Floreasca. Sportiva noastră a dorit să se rupă total de trecut, însă mai există un aspect pentru care a renunţat să mai locuiască în luxosul imobil din zona Eliade", detaliază Cancan.ro.

Sursa citată mai arată că Simona Halep a primit deja un avans de un milion de euro, restul sumei urmând să fie achitată până în vară, la data de 1 iunie. "În contract se specifică faptul că: în cazul în care sportiva se răzgândeşte, va trebui să plătească Irinei Guzu suma de două milioane de euro. Dacă femeia de afaceri renunţă la tranzacţie atunci va pierde milionul de euro dat ca avans".

Casa cu pricina este cea mai scumpă din cartierul bucureştean şi este situată pe strada Herăstrău. Imobilul e dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi are subsol, parter, etaj și mansardă, cu o suprafaţă construită la sol de 158 mp și un teren de 398 mp.

Simona Halep a fost acuzată de dopaj de către Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului, fiind suspendată din 7 octombrie 2022. Pentru a-şi demonstra nevinovăţia, jucătoarea ar fi trebuit să fie audiată de către Tribunalul Sport Resolutions din Londra, însă instanţa a decis din nou o amânare în proces, astfel că Simona Halep va rata şi sezonul de zgură, scrie Capital.ro, citând publicaţia britanică The Telegraph. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!