Încă o persoană din judeţul Bihor a fost diagnosticată cu coronavirus în urma testărilor efectuate în ultimele 24 de ore în laboratoarele Spitalului Judeţean şi Spitalului Municipal din Oradea, au informat sursele BIHOREANULUI duminică dimineaţă.

Bilanţul cazurilor Covid pozitive confirmate în Bihor, cumulat de la începutul crizei şi până în prezent, a crescut astfel uşor, de la 501 câte erau înregistrate în ziua precedentă, la 502.

Totodată, în acest interval de timp, alţi doi pacienţi ai Spitalului Municipal au fost vindecaţi şi externaţi, numărul total al vindecărilor fiind acum de 411 faţă de 409 sâmbătă, cifrele fiind confirmate şi printr-un comunicat oficial dat publicităţii duminică de Direcţia de Sănătate Publică Bihor.

În Spitalul Municipal din Oradea au rămas internaţi duminică 120 de pacienţi, secţia exterioară de la hotelul Ceres din Băile 1 Mai fiind golită încă de sâmbătă dimineaţă, dezinfectată şi păstrată în rezervă, pentru situaţia în care numărul îmbolnăvirilor ar creşte.

În ultimele 24 de ore nu a mai fost înregistrat niciun deces, bilanţul la acest capitol rămânând la 19 persoane (din care una raportată eronat în Bihor).

În centrele de carantină, numărul locatarilor a scăzut cu 25 de persoane, în prezent găzduind 288 bihoreni faţă de 313 câţi erau sâmbătă.