Tânărul de 25 de ani din Ceica, Beniamin Judea, care la finalul anului trecut a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN76, în zona comunei Drăgeşti, şi pentru care familia a făcut apel la donare de sânge, a murit marţi la Spitalul Judeţean din Oradea.

Mai mulţi membri ai familiei sale au dat vestea tristă pe reţelele de socializare, între care şi unchiul tânărului, care, în decembrie 2020, a făcut apel la donare de sânge. "Sunt îndurerat, Beniamin Judea a plecat la cele veşnice. Te voi iubi mereu nepotul meu", a scris Pavel Judea, pe Facebook.

Beniamin Judea, din comuna Ceica, a fost una dintre victimele tragicului accident rutier petrecut pe 18 decembrie pe DN76 în Bihor, în zona localităţii Drăgeşti. Maşina în care se afla împreună cu fratele său, Andrei, a izbit frontal o alta care circula pe sensul opus, poliţiştii ajungând la concluzia că prima dintre ele nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. În urma impactului, două persoane în vârstă de 47, respectiv 50 de ani, pasageri în celălalt autovehicul, au decedat.


(Sursa foto: Alesdonline.ro / Mariana Tonca)

Când autorităţile au ajuns la faţa locului, Beniamin se afla în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat şi transportat la spital, el fiind în stare gravă. Surse medicale au declarat BIHOREANULUI că tânărul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale, însă, din păcate, fără a putea fi salvat. Între alte răni, el suferise și un traumatism cranian sever.

Fratele de 19 ani al lui Beniamin a fost externat în urmă cu câteva săptămâni, fiind astfel singurul supraviețuitor al cumplitului accident.