Tribunalul Bihor a judecat, marţi, la prânz, cererea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele tânărului de 21 ani din Săcueni, suspectat de uciderea unei fete de 23 ani, Baczoni Izolda, care a dispărut sâmbătă, de la discoteca din oraş.

În urma dezbaterilor, magistraţii au admis solicitarea, pentru o perioadă de 10 zile, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată, prin recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Oradea.

Suspectul, Sabin Cristian Godja, a fost reţinut de procurori încă de luni, fiind ultima persoană în compania căreia a fost văzută victima, Baczoni Izolda, înainte ca ea să dispară.

Tânărul, fostul iubit al victimei, neagă comiterea crimei, însă procurorii speră să-l dovedească.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Cristian Ardelean, în locul unde a fost găsit cadavrul tinerei dar şi pe corpul fetei, au fost găsite mai multe urme despre care se bănuieşte că ar aparţine suspectului, şi care au fost trimise acum spre analiză. "Se efectuează şi unele teste ADN, pentru că există şi suspiciuni de viol", a mai spus procurorul Cristian Ardelean.

Citiţi pe această temă şi articolul: Procurorii au un suspect în cazul crimei de la Săcuieni: Fostul iubit al fetei, de 21 de ani!