Staţiunea Băile Felix îşi întăreşte poziţia de cea de-a doua destinaţie turistică din România după litoral.

Hotel President reprezintă staţiunea şi zona judeţului Bihor ca destinaţie la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României.

Cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, desfăşurat în acest weekend la Romexpo - Bucureşti, reuneşte agenţii de turism, tour-operatori, organizaţii şi asociaţii de profil, dar şi mii de turişti în căutarea de oferte.

"Afluxul de clienţi este mare. Conform statisticilor, Băile Felix sunt cea de-a doua destinaţie turistică din România, iar asta se vede din numărul vizitatorilor staţiunii, care anul trecut a depăşit, în premieră, pragul de 300.000 de turişti", a declarat pentru BIHOREANUL directorul complexului hotelier President din Băile Felix, Dumitru Fechete, prezent la eveniment.

Conform rezervărilor deja contractate, previziunile pentru anul 2024 sunt încurajatoare.

"În acest sfârşit de săptămână organizăm evenimente de Valentineʼs pentru 400 de turişti, pentru luna martie avem deja toate weekend-urile pline, oferta de Paşti, care anul acesta care va fi împreună cu cea de 1 Mai, a fost vândută în proporţie de 70%, iar pentru vară avem deja un grad de ocupare de 65%, ceea ce este foarte bine, având în vedere că suntem abia în februarie", a explicat Fechete.

Pentru lunile martie - aprilie, hotel President din Băile Felix a scos la vânzare o ofertă cu cinci nopţi de cazare (de duminică până vineri) la un preţ de patru nopţi. În funcţie de camera aleasă, costă între 2.000 şi 2.400 lei.

President Hotels & Resort reuneşte 5 hoteluri cu un total de 253 de camere şi apartamente, un aquapark, sală de evenimente, centru de conferinţe şi o bisericuţă.

Operatorul hotelier din Băile Felix şi-a prezentat oferta la Târgul de Turism al României alături de Visit Oradea, care promovează judeţul Bihor ca destinaţie turistică printr-un stand realizat cu ajutorul Primăriei Oradea, Consiliului Judeţean Bihor, AMD Bihor şi CNIPT Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!