Fostul președinte american Donald Trump a anunțat, sâmbătă, pe propria lui rețea de socializare, că a aflat că va fi arestat marți, scrie presa internațională.

”Scurgeri ilegale de la un birou al procurorului de district corupt şi extrem de politic din Manhattan... indică faptul că, fără a putea fi dovedită nicio crimă... de departe cel mai de frunte candidat republican şi fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi arestat marţea viitoare”, a scris Trump, pe rețeaua Truth Social.

„Protestați, să ne luăm țara înapoi”, a mai scris fostul președinte al SUA.

Până la acest moment, nu există informații oficiale care să confirme spusele lui Donald Trump.

Ancheta care ar duce la arestarea fostului președinte este cea privind o plată de 130.000 de dolari pe care Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Trump, a făcut-o starului porno Stormy Daniels, în ultimele zile ale campaniei lui Trump din 2016.

Actrița, cu numele ei real Stephanie Clifford, a susținut că a avut o aventură cu Trump cu un deceniu în urmă, lucru negat de politician. 

Pe de altă parte, vineri, Trump a revenit pe rețelele Facebook și YouTube, unde conturile i-au fost suspendate în urmă cu peste doi ani, după asaltul asupra Capitoliului de la Washington.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!