Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au demarat ancheta în cazul prostituatei omorâte în bătaie în noaptea de marţi spre miercuri, după ce medicii legişti au stabilit că moartea tinerei a survenit în urma loviturilor încasate, care i-au provocat rupturi ale mai multor organe interne.

Cercetările sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Bihor, care au început audierea martorilor aflaţi în zonă în momentul incidentului, pentru identificarea bărbatului care a agresat-o pe tânără şi care, imediat după incident, a dispărut.

După cum se ştie, o orădeancă de 29 de ani, prostituată pe şoseaua de centură, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital, din cauza unei bătăi încasate de la un client care nu a vrut să îi plătească pentru serviciile sexuale. Tânăra era însărcinată în luna a 3-a şi mai avea acasă un copil.

Citiţi amănunte despre tragedie în articolul "Prostituată omorâtă în bătaie de un client care a refuzat să o plătească pentru sex"