Un polițist a ajuns cu autospeciala, o Dacia Duster, într-un șanț, în zona accidentului mortal petrecut luni seara pe DN79 în Gepiu, unde două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de o mașină. Poliția Bihor spune despre acest caz că polițistul „nu ar fi aproximat corect spațiul în care poate scoate vehiculul în afara părții carosabile”.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs un accident rutier mortal, pe D.N. 79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, un polițist din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier, sosit la fața locului la volanul autospecialei de serviciu, în timp ce efectua manevre pentru parcarea autovehiculului, nu ar fi aproximat corect spațiul în care poate scoate vehiculul în afara părții carosabile și ar fi pătruns în șanț. Evenimentul a fost unul fără victime și fără avarii”, a transmis comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, la solicitarea BIHOREANULUI.

Accidentul teribil petrecut în Gepiu s-a soldat cu moartea a două femei, de 73 și 77 de ani, care au fost lovite de un autoturism când traversau drumul național pe marcajul pentru pietoni, semnalizat corespunzător. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!