Un bărbat în vârstă de 44 de ani din România a fost găsit mort pe o stradă din Londra. Poliţia Metropolitană îl caută pe cel care i-a luat viaţa românului.

Potrivit site-ului oficial al Poliţiei Metropolitane din Londra, trupul neînsuflețit al lui Ştefan Stelian Moraru a fost găsit luni dimineaţa pe Bulevardul Chandos. După autopsie, medicii legişti au stabilit că românul a murit după ce a fost înjunghiat în inimă.

Ancheta în acest caz este condusă de departamentul Specialist Crime, fiind în stadiu incipient, fără nicio arestare în caz. Poliţia caută martori care să fi văzut ce s-a întâmplat.

"Din primele cercetări se pare că pe această stradă, în noaptea de duminică spre luni, ar fi fost o altercaţie. Căutăm martori ai evenimentului. Căutăm în special persoane care ar fi mers la acea oră în zonă cu maşina dotată cu o cameră de bord", a transmis, potrivit site-ului poliţiei, inspectorul-şef Neil John.  

Autorităţile mai transmit şi că rudele bărbatului au fost anunţate de decesul acestuia.

Site-ul Libertatea.ro notează că victima ar fi originară din Motru, judeţul Gorj, şi că ar fi trăit de mulţi ani în Marea Britanie, unde lucra ca șofer. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!