Un tânăr în vârstă de 27 de ani originar din Bihor a fost găsit mort într-o pădure de lângă Cluj-Napoca.

Tânărul, de profesie IT-ist, locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca și lucra de acasă, iar familia și prietenii nu mai primiseră nici un semn de la el de două zile, scrie PRO TV.

Familia a fost cea care a alertat Poliția, luni seară, pentru că nu a mai reușit să dea de el.

În căutarea tânărului au pornit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și localnici și voluntari de la o asociație, însoțiți de câini de căutare.

El a fost găsit fără suflare în prima parte a zilei de marți, într-o pădure din extravilanul localității clujene Sălicea.

„Animalele au preluat probe de miros din casă și i-au condus pe anchetatori în direcția trupului. Tânărul a fost găsit fără suflare lângă localitatea Casele Micești, la aproximativ 700 de metri depărtare de casa lui”, menționează PRO TV.

Din câte se pare, pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violență. 

Totuși, în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii luând în calcul mai multe ipoteze.

„Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale”, a declarat, joi, pentru BIHOREANUL, agentul principal Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Poliției Cluj.

Potrivit acestuia, tânărul fusese dat dispărut încă din seara zilei de luni, 13 martie, în jurul orei 21.

„Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că bărbatul ar fi plecat voluntar de la locuința sa din comuna Ciurila, sat Sălicea, în data de 12 martie”, a mai precizat reprezentantul Poliției.

În cadrul activităților de căutare s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a membrilor Asociației Câini de Salvare Transilvania, a mai precizat Poliția Cluj.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!