Un tânăr din Constanţa i-a certat, marţi seara, pe protestatarii anti-mască şi anti-restricţii în pandemie, amintindu-le că "suntem în război" şi subliniindu-le că sunt iresponsabili, ieşind în grupuri atât de mari la manifestaţii. Mai mult, tânărul le-a strigat celor care treceau în marş pe lângă locuinţa sa că tatăl lui a murit recent în urma infecţiei cu Covid-19.

Marţi seara, circa 250 de oameni au protestat la Constanţa. De la un balcon, tânărul mâhnit de decizia de a protesta în pandemie le-a strigat că sunt "idioţi". "Unde protestaţi aşa? Să intraţi la secţie la ATI, la Boli Infecţioase, să vezi ce înseamnă oamenii cu COVID acolo. Nu mai protestaţi, nu mai protestaţi aşa, e război, nu vă daţi voi seama", a spus bărbatul, momentul fiind surprins de jurnalişti. 

"A murit tata acum două zile de Covid şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia la Infecţioase, acolo, se luptă pentru noi şi voi? Sunteţi nişte idioţi. Sunteţi nişte idioţi. Să n-ajungeţi acolo. Să n-ajungeţi acolo", a continuat el, vizibil iritat de valul de proteste anti-restricţii. 

Din păcate, reacţia protestatarilor a lăsat de dorit, aceştia începând să-l huiduie. 

În alte localităţi, nemulţumiţii de măsurile din pandemie i-au huiduit pe medici când au trecut pe lângă spitale. 

După cum se ştie, proteste anti-restricţii au avut loc atât luni seara, cât şi marţi seara şi în Oradea, fără incidente majore.