O nouă veste tristă pentru sportul bihorean a venit duminică, zi în care conducerea clubului Crişul Oradea a anunţat trecerea la cele veșnice a celui care a fost Gheorghe Frenţ, fost director al clubului bihorean.

Gheorghe Frenţ, zis Titi, a venit din lumea rugby-ului, unde a fost sportiv şi component de bază a echipei UAMT Oradea, pe când oraşul de pe Criş avea echipă bună în rugby-ul românesc, avea şi atestat de antrenor de rugy, dar în ultimii ani el a ocupat funcţii de conducere şi administrative la clubul Crişul Oradea.

De altfel, Gheorghe Frenţ a fost directorul interimar al clubului Crişul, după decesul cunoscutului Ioan Alexandrescu şi de asemenea, în perioada 2006-2011, a condus din calitatea de director general clubul cu cele mai multe secţii sportive din Bihor, CS Crişul Oradea.

El s-a aflat în conducerea administrativă a clubului orădean până de curând.

Din păcate însă, în ultimii ani starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar în ultimele luni a ajuns să fie internat de mai multe ori în spital. În cursul zilei de duminică, el a încetat să mai respire, medicii constatând decesul, la vârsta de 62 de ani.

"Cu mare durere în suflet vă anunţăm că fostul director al Clubului Sportiv Crişul Oradea din perioada 2006-2011, colegul nostru Frenț Gheorghe, care din anul 2011 ocupa funcţia de consilier, s-a stins din viaţă! Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în împărăţia Sa! Colectivul Clubului Sportiv Crişul Oradea transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate!", este mesajul pe care conducerea clubului orădean l-a transmis pe pagina oficială de Facebook.

Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!