"Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?", a spus milionarul Victor Micula, fiul omului de afaceri bihorean Viorel Micula, despre sucurile din gama Frutti Fresh, unul dintre brand-urile familiei sale, într-un clip scurt pe TikTok.

Filmarea de doar câteva secunde a fost publicată, joi, pe platforma TikTok de un internaut cu numele de user "Alexyalaexandra.7".

În video se vede cum Victor Micula stă de vorbă cu alţi trei bărbaţi. Fiul magnatului Viorel Micula apare spunând, la început, că sucul Sprite (al companiei concurente Coca-Cola - n.r.) se bea după ce a fost ţinut la zero grade, ba chiar și gustă dintr-o sticlă.

"Da bă, Victore, în loc să bei Frutti Fresh, tu bei Sprite?", l-a întrebat unul dintre interlocutorii săi de pe TikTok.

"Niciun dealer nu îşi consumă produsele. Nici eu nu beau produsele mele. Nu îmi plac. Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?!", a venit răspunsul lui Victor Micula.

Discuţiile integrale dintre „tik-tokeri” nu au fost însă postate pe reţelele de socializare, aşa că nu este clar contextul în care excentricul moștenitor a făcut aceste afirmații.

Nu este exclus ca fragmentul să fi fost distribuit în spațiul public tocmai pentru a face reclamă brandului Frutti Fresh. 

Pe profilul de TikTok al aceluiaşi internaut care a publicat video-ul mai apare încă o filmare scurtă, în care un alt interlocutor, cu numele de user "bihoreanudelavalcea", îi spune lui Micula că-i cumpără un autoturism marca Mercedes.

Frutti Fresh este brand-ul companiei European Drinks, înființată la începutul anilor 90 de frații Ioan și Viorel Micula, cel din urmă fiind în prezent președintele acestei companii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!