Momentul în care un bărbat din satul bihorean Surduc, comuna Copăcel, și-a lovit intenționat cu mașina un vecin luni după amiază a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Imaginile, obținute în exclusivitate de BIHOREANUL, sunt șocante și arată cum Viorel Vese accelerează pentru a-și izbi victima, deși aceasta se afla împreună cu copilul său de 2 ani, pe care îl ducea în spate.

În înregistrări se vede cum șoferul autoturismului Audi accelerează brusc și își lovește consăteanul, pe care îl proiectează, cu tot cu copil, în șanțul de pe marginea drumului, imaginea fiind deosebit de violentă. Victima se ridică cu greu și își verifică copilul, aruncat și el în șanț, luându-l în brațe.

La scurt timp se vede aceeași mașină, Audi, venind cu viteză din sens opus. Vese accelerează și virează pe acostament, lângă podul unei case, cu intenția vădită de a-și accidenta victima.

Sursele BIHOREANULUI spun că între agresor și victimă există un scandal mai vechi, pornind de la faptul că primul ar fi tâlhărit-o pe mama victimei în urmă cu câțiva ani, luându-i o sumă de bani. Ca urmare a acestui fapt, victima l-ar fi lovit pe șofer, iar acesta din urmă îi purta pică. 

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor cer arestarea lui Viorel Vese, considerând că a vrut să-și ucidă dușmanul. El a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat pentru tentativă la omor și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!