Dupa 3 zile de distracție în mijlocul lunii iulie, se poate spune că Waves Festival devine încet dar sigur festivalul emblematic al județului Bihor și printre cele mai importante festivaluri de muzică din România. Peste 10.000 de oameni au trecut pe la eveniment, spun organizatorii, iar primele abonamente pentru ediţia 2025 a festivalului au fost puse în vânzare...

Superstarurile internaţionale Tujamo, Mattn şi Regard au făcut Ştrandul cu Valuri din staţiunea Băile 1 Mai neîncăpător.

Pe scenele festivalului au urcat şi mulţi artişti români foarte îndrăgiţi, Grasu XXL, La Familia, Erika Isac, Rareş, Pascal Junior fiind doar câțiva.

Noutatea acestui an a fost scena Sunrise, dedicată tinerilor DJ-i locali.

Peste 35 de artişti pe scenele festivalului

În cele 3 zile de festival, peste 35 de artişti au evoluat pe cele două scene din Waves Festival.

„Waves Festival a fost şi continuă să fie mai mult decât un festival de muzică. Este despre crearea unei comunităţi şi a unei experienţe care rezonează cu oamenii mult timp după ce festivalul se încheie. Suntem recunoscători artiştilor care au făcut eforturi să ajungă în faţa publicului, participanţilor care ne-au apreciat eforturile şi partenerilor care au făcut ca ediţia din acest an să fie cea mai reuşită dintre toate de până acum”, a transmis echipa Waves Festival.

Preţ special pentru WAVES FESTIVAL 2025

Anul viitor organizatorii doresc extinderea suprafeţei festivalului de la 18.000 mp la peste 25.000 mp, instalarea a 3 scene pe care vor urca peste 45 de artişti şi multe alte surprize.

Primele abonamente pentru ediţia 2025 a festivalului au fost puse în vânzare din data de 26.07.2024, în ediţie limitată de 300 de bilete, însă acestea s-au epuizat rapid.

În urma numeroaselor cereri venite pe paginile de socializare, organizatorii au mai scos la vanzare încă 300 de bilete General Access Pass (Blind Super Early Mega Sale).

Preţul unui abonament pentru 3 zile este de doar 79 de lei.

Cei care vor pot să-și achiziționeze biletele accesând link-ul: Bilete la WAVES FESTIVAL 2025 (livetickets.ro)

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!