Consiliul Județean Bihor a făcut-o de oaie săptămâna trecută, miercuri, trimițând presei orădene un comunicat intitulat „S-a semnat contractul de concesionare pentru construirea unui hotel în Oradea”, cu firma care a câștigat licitația, Construcții Erbașu SA.

Dacă alte ziare locale au preluat comunicatul pe nemestecate și au dat știrea că tocmai a fost semnat contractul pentru construirea unui hotel cu 7 etaje în zona Muzeului Țării Crișurilor, nu la fel a procedat și BIHOREANUL, care, după o scurtă verificare pe site-ul ziarului și pe cel al CJ Bihor, a descoperit că, de fapt, contractul fusese semnat de președintele Ilie Bolojan și de reprezentantul firmei, Cristian Erbașu, în luna decembrie a anului trecut.

În realitate, miercurea trecută compania doar a finalizat proiectul tehnic, în baza căruia urmează să ceară autorizația de construire pentru a începe lucrările propriu-zise.

Bihorel a aflat că gafa a fost cauzată de vicepreședintele CJ Călin Gal, care a confundat această formalitate cu cea din decembrie. Poate l-a răpus canicula...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!