Reacție rapidă a conducerii Companiei Naționale Poșta Română, după ce Bihorel a dezvăluit săptămâna trecută un concurs „cu cântec” organizat pe 9 martie de Oficiul Județean de Poștă Bihor pentru funcția de diriginte al Oficiului Poștal Beiuș, a cărei câștigătoare fusese dată Daniela Bejan, soția dirigintelui Oficiului Zonal Beiuș, Vasile Bejan, prieten cu șefa OJP Bihor, Liliana Mureșan, cu șefa de sindicat pe județ, Angela Feier, și cu bossul sindical de la București, Matei Brătianu.

O altă competitoare, Ioana Cap, la fel ca o parte a angajaților, a acuzat că examenul a fost „pe pile”.

Printr-un punct de vedere remis BIHOREANULUI, conducerea Companiei a transmis că „acest concurs a fost organizat cu o mulțime de neconformități”, așa că „angajații implicați în organizarea și derularea” lui vor fi cercetați, iar procedura a fost anulată, urmând să fie reluată, dar nu la Oradea, ci la Regionala de la Cluj, „ca măsură suplimentară pentru evitarea unor astfel de situații”.

Iată, deci, că Poșta poate fi și rapidă dacă are de stins un scandal. De văzut, însă, și cum vor fi sancționați șefii care au „descântat” concursul...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!