Fiți cu băgare de seamă dacă șofați prin Piața Unirii din Oradea! S-au schimbat unele reguli de circulație! Semaforul de la capătul podului Ladislau a fost pus în funcţiune luni dimineaţă, iar în situația în care va funcționa pe intermitent, șoferii care vin de pe pod nu vor mai avea prioritate.

"Începând de azi, 9 mai, a fost pusă în funcţiune semaforizarea de la intersecţia podul Sf. Ladislau - str. Independenţei. Aceasta a fost realizată pentru creşterea siguranţei circulaţiei rutiere şi fluenţa traficului în zona centrală", a transmis, printr-un comunicat, Primăria.

Comunicatorii municipalităţii au îndemnat participanţii la trafic să circule cu atenţie prin zonă.

"Atenţie, şoferi! În momentul în care semaforul funcţionează pe culoarea intermitentă, cei care circulă pe str. Independenţei vor avea prioritate, în schimb cei care vor veni dinspre podul Sf. Ladislau vor trebui să oprească la indicatorul Stop", se menţionează în comunicat.

Lucrările de semaforizare a intersecţiei străzii Independenţei cu Podul Ladislau au început în luna aprilie şi s-au prelungit pentru că stâlpii de susţinere a semafoarelor au fost daţi la galvanizat pentru a rezista intemperiilor.

Acestea au fost realizate de firma Drumuri Bihor în cadrul contractului cadru de reparaţii şi întreţinere a drumurilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!