Clienţii AVE Bihor din Salonta au început să îşi ridice pământul de flori oferit gratuit de AVE Bihor. Cei mai mulţi dintre ei o fac prin intermediul asociaţiilor de proprietari, însă aceştia pot primi pământul şi la Primărie sau la Staţia de sortare din Salonta. În felul acesta, AVE Bihor vrea să răsplătească efortul salontanilor de a colecta separat fracţia bio.

Plata asociaţiei se răsplăteşte cu pământ AVE Bihor

Locatarii arondaţi asociaţiei "Busuioc" din Salonta au primit, la plata utilităţilor, o pungă de 3 litri de pământ de flori. Preşedintele asociaţiei a salutat această campanie.

"Consider că acţiunea AVE Bihor este deosebit de binevenită, nu neapărat pentru valoarea pământului de flori distribuit populaţiei, ci mai degrabă pentru exemplul pe care compania îl dă oamenilor despre reciclare", a spus Marius Cuibuş, preşedintele asociaţiei "Busuioc".

Cum contribuie clienţii AVE la economia circulară

Această campanie s-a realizat în urma colectării deşeurilor biodegradabile de pe raza UAT Salonta în anul 2022. A rezultat o cantitate de aproximativ 200 tone deşeuri biodegradabile, care au fost transferate la Staţia de compostare din Oradea. Acestea s-au transformat în pământ de flori cu care acum îi recompensăm pe cetăţenii oraşului Salonta.

AVE BIHOR vă pune la dispoziţie acest pământ ambalat în saci de 3, 10, 20 sau 40 litri şi se poate achiziţiona de la punctele noastre fixe la un preţ cu 40% mai avantajos decât găsiţi la magazinele de profil.

Profitaţi de această oportunitate, bucuraţi-vă de transformarea deşeurilor biodegradabile din gospodăriile dumneavoastră şi folosiţi pământul de flori la proiectele de plantare flori sau plante din jurul casei sau balcoanelor!

AVE Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!