Deoarece am tot vorbit despre deşeurile biodegradabile şi importanţa colectării separate a acestora, dorim să încurajăm cetăţenii din oraşul Salonta şi venim spre ei cu un "impuls" prin care dorim să creştem procentul de colectare separată a deşeurilor biodegradabile.

Efort răsplătit

Această campanie s-a realizat în urma colectării deşeurilor biodegradabile de pe raza UAT Salonta în anul 2022. A rezultat o cantitate de aproximativ 200 tone deşeuri biodegradabile, care au fost transferate la Staţia de compostare din Oradea. Acestea s-au transformat în pământ de flori cu care dorim să recompensăm cetăţenii oraşului Salonta, oferind un sac de pământ de flori la 3 litri fiecărui abonat AVE BIHOR.

Clienţii care le vor primi trebuie să deţină un contract de salubritate cu operatorul AVE BIHOR şi să aibă facturile plătite la zi.

Cum poţi primi pământ de flori de la AVE

Pământul de flori oferit gratuit este ambalat în sac de 3 litri şi poate fi solicitat angajaţilor AVE BIHOR din Primăria Salonta, camera 19, sau de la Staţia de Sortare şi Transfer AVE Bihor din Salonta, str. Ghestului nr. 3A.

De asemenea, poate fi solicitat şi de la preşedinţii asociaţiilor de proprietari, atunci când plătiţi asociaţia.

Prin această campanie dorim să subliniem importanţa colectării separate a deşeurilor biodegradabile şi în localităţile urbane, având în vedere că deşeurile biodegradabile colectate separat ajung astfel în staţiile de compostare de la Oradea sau Valea lui Mihai, unde sunt transformate în compost şi, mai apoi, în pământ pentru flori.

Campania  AVE BIHOR începe luni,  6 februarie 2023, şi se desfăşoară pe întreg parcursul lunii februarie.

Aşadar, dragi cetăţeni, transformarea este posibilă datorită implicării dumneavoastră în colectarea separată!

Prin această campanie, dorim să vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră la un mediu mai curat şi sustenabil, deoarece "Schimbarea începe cu noi!".

Pământ de flori la preţ redus

Având în vedere că deşeurile biodegradabile sunt transformate în pământ de flori cu aportul dumneavoastră, AVE BIHOR vă pune la dispoziţie acest pământ ambalat în saci de 3, 10, 20 sau 40 litri, care se poate achiziţiona de la punctele noastre fixe la un preţ cu 40% mai avantajos decât găsiţi la magazinele de profil.

Profitaţi de această oportunitate, bucuraţi-vă de transformarea deşeurilor biodegradabile din gospodăriile dumneavoastră şi folosiţi pământul de flori la proiectele de plantare flori sau plante din jurul casei sau balcoanelor!

AVE Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!