După locuitorii oraşului Salonta, a venit rândul celor din Valea lui Mihai şi Săcueni să beneficieze de rezultatul muncii lor: un pământ de flori de cea mai bună calitate, obţinut prin compostarea deşeurilor biodegradabile colectate de la clienţii noştri din aceste localităţi.

Pentru a beneficia de pământul de flori gratuit oferit în pungi de 3 litri trebuie să îndepliniţi câteva condiţii:

- să fiţi client AVE Bihor din Valea lui Mihai şi Săcueni, cu un contract de salubritate cu operatorul AVE Bihor;

- să solicitaţi pământul de flori colegilor de la biroul AVE Bihor din Valea lui Mihai, str. Marton Aron nr. 3, sau de la Staţia de Transfer AVE Bihor din Săcueni;

- pământul de flori va fi predat pe baza unui proces-verbal de predare-primire fiecărui cetăţean eligibil.

Prin această campanie, dorim să subliniem importanţa colectării separate a deşeurilor biodegradabile şi în localităţile urbane.

Deşeurile biodegradabile colectate separat ajung în staţiile de compostare din Valea lui Mihai, unde sunt transformate în compost şi, mai apoi, în pământ de flori. În acest fel, deşeurile se întorc sub formă de "pământ de flori" la clienţii noştri, care îl pot folosi în gospodării, ca o dovadă clară a funcţionării economiei circulare.

Deşeurile biodegradabile sunt transformate în pământ de flori cu aportul dumneavoastră, iar AVE Bihor vă pune la dispoziţie acest pământ, ambalat în saci de 3, 10, 20 sau 40 litri. El poate fi achiziţionat de la punctele noastre fixe la un preţ cu 40% mai avantajos decât cel pe care îl întâlniţi în magazinele de profil. Profitaţi de această oportunitate, bucuraţi-vă de transformarea deşeurilor biodegradabile din gospodăriile dumneavoastră şi folosiţi pământul de flori la proiectele din grădină sau balcon!

Această transformare este posibilă datorită implicării dumneavoastră în colectarea separată!

Prin această campanie, dorim să vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră la un mediu mai curat şi sustenabil, deoarece "Schimbarea începe cu noi!"

Campania AVE Bihor începe miercuri, 15 martie, şi se întinde până pe 15 aprilie.

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!