Salubritatea este un serviciu indispensabil într-o societate modernă, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Gospodăriile produc în mod natural mai multe deşeuri în această perioadă, iar motivele sunt evidente: ambalaje în număr foarte mare, flacoane de plastic, deşeuri bio, toate se adună în cantităţi mari în aceste zile.

Maşinile noastre de colectare a deşeurilor vor fi prezente în teren şi în zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, atunci când, prin lege, angajaţii din România sunt liberi.

Ce trebuie să faceţi în această perioadă

Dacă aveţi programate colectări lunea, în zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, acestea vor fi efectuate ca în zilele obişnuite, AVE Bihor asigurând permanenţa serviciului. Clienţii noştri trebuie doar să scoată în stradă recipientele, ca de obicei.

Localităţi în care se ridică deşeuri pe 26 decembrie şi 2 ianuarie:

Lot 3: Sânicolau Român, Salonta zona 1, Ciumeghiu

Lot 4: Tărcaia, Şoimi, Lazuri de Beiuş, Curăţele, Budureasa, Beiuş zona 1

Lot 5: Tăuteu, Suplacu de Barcău zona 1, Marghita zona 1

Lot 6: Valea lui Mihai zona 1, Săcueni zona 1, Roşiori, Cherechiu

Un sfat pentru reducerea facturii în această perioadă: colectaţi separat biodeşeurile, pentru că au un cost mai mic de ridicare! Acestea se colectează în pungi biodegradabile, din pastă de hârtie 100% reciclată. Puteţi folosi şi sacii bio, din amidon de porumb, şi ei compostabili conform standardului EN 13432.

Programul de colectare din 2023 

Pentru că vrem să colaborăm la fel de bine şi în 2023, vom emite calendare de colectare pentru anul ce vine, care vor fi distribuite clienţilor noştri. Astfel, aceştia vor putea să urmărească mai uşor zilele de colectare.

Calendarul vine printat şi pe spatele facturii, dar va fi postat şi pe Facebook şi site-ul nostru, www.ave-bihor.ro.

Sărbători fericite!

AVE Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!