După ce a fost prezentat pe mai multe stadioane din ţară, a sosit momentul ca trofeul Campionatului Mondial de Minifotbal, cucerit de echipa României la începutul acestei luni în Emiratele Arabe Unite să fie prezenat şi publicului bihorean.

Se va întâmpla înaintea jocului dintre FC Bihor Oradea şi Politehnica Timişoara, derby-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a, care este programat sâmbătă cu începere de la ora 17, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola.

"Ne bucurăm că FC Bihor Oradea, prin preşedintele George Tătar, ne-a invitat să prezentăm trofeul pe Stadionul Iuliu Bodola cu ocazia derby-ului de sâmbătă. Oradea a avut un rol important în câştigarea trofeului prin cei trei jucători pe care i-a dat echipei naţionale, printre care şi golgheterul turneului (n.r. – Marius Balogh). Oradea a fost singurul oraş cu trei jucători la echipa naţională în Emiratele Arabe Unite", a declarat Spiros Baltsavias, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Bihor, cel care a contribuit substanţial la dezvoltarea minifotbalului în judeţul Bihor.

Astfel, trofeul Cupei Mondiale de Minifotbal va fi adus pe Stadionul Iuliu Bodola şi prezentat publicului înaintea debutului jocului dintre FC Bihor şi Poli Timişoara, de cei trei bihoreni care au făcut parte din naţionala de minifotbal a României, devenită, în premieră în acest an, campioană monidală.

Este vorba despre Marius Balogh, devenit şi golgheterul Cupei Mondiale, Andrei Şumălan şi Andrei Ferik. Aceştia vor fi însoţiţi de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Bihor, Spiros Baltsavias.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!