Fanii fotbalului bat obrazul municipalităţii orădene. Un parteneriat între Primărie şi Digi a făcut ca orădenii să poată urmări din Piaţa Unirii, pe un ecran mare, meciurile naţionalei la Euro 2024, în centrul oraşului fiind puse şi sute de scaune pentru microbiştii bucuroşi să se bucure laolaltă.

De câştigat au avut şi terasele din piaţă, unde suporterii tricolorilor au comandat berea care s-a potrivit de minune cu fotbalul şi canicula.

În schimb, nemulţumiţi au fost orădenii de etnie maghiară, cărora le-ar fi plăcut să vadă şi meciurile Ungariei pe ecranul din Piaţa Unirii, mai cu seamă că cele două ţări nu au fost în aceeaşi grupă, aşadar nu concurau direct.

Ziarul Bihari Napló a şi scris un articol în care a criticat municipalitatea că n-a proiectat şi meciurile naţionalei Ungariei.

Pe bună dreptate, ziariştii au reproşat Primăriei că putea face ca la Euro 2016, când a transmis toate meciurile live, prilej cu care orădeni de toate naţiile s-au adunat în centru.

Aşa face acum Primăria Sânmartin, care a instalat un ecran în Băile Felix, spre bucuria localnicilor, a turiştilor şi, de ce nu, a orădenilor...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!