IQ DIGITAL Summit ajunge în 3 octombrie la Oradea, cu un format spectaculos, care a avut succes în alte mari orașe din România.

Timp de circa 9 ore, evenimentul va aduce pe scenă personalități cu viziune și cu soluții ce pot genera progres în comunitate, prin tehnologie cu impact social pozitiv. 

Locurile disponibile în Teatrul “Regina Maria” s-au epuizat, dar în cazul în care vor anula participarea o parte din cei care au fost admiși deja, s-a deschis o listă de așteptare!

Puteți aplica pentru un loc – aici!

IQ Digital îți prezintă și 11 motive pentru care va fi un eveniment care îți va oferi noi perspective utile în business, la job dar și în viața personală.

Unul dintre ele este că poți afla de la Cassie Kozyrkov, primul Chief Decision Scientist al Google, cum vede ea viitorul pieței muncii în contextul Inteligenței Artificiale (A.I.).

Profesorul Riaz Shah îți va explica de ce pensia și săptămâna de lucru de 5 zile sunt noțiuni depășite și îl vei cunoaște (sau revedea) pe George Haber, supranumit “părintele DVD-ului”, orădean la origine și una dintre primele vedete ale României în Silicon Valley.

Vezi aici care sunt celelalte motive!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!