Consiliul Local Oradea are un nou membru începând cu ședința din 31 martie.

Noul consilier local va ocupa mandatul rămas vacant din 1 februarie, când liberalul Laurențiu Chiană a preluat conducerea Spitalului Clinic Municipal Gavril Curteanu Oradea.

Ioana Pop Coman, candidatul de pe locul 24 al listei PNL pentru Consiliul Local Oradea la alegerile locale din septembrie 2020, a depus jurământul de ales local în deschiderea ședinței de miercuri.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Oradea. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a rostit noul consilier cu mâna pe Biblie și Constituție.

Ioana Pop Coman, în vârstă de 35 de ani, este absolventă a facultăților de Drept și de Mediu din cadrul Universității Oradea și este angajată a Administrației Domeniului Public începând din 2010.

Ea a devenit în anul 2012 membru PNL pe listele căruia a și intrat în Consiliul Local. Cel mai probabil, Ioana Pop Coman va ocupa și postul vacantat de Laurențiu Chiană în Comisia pentru prognoză și programe de dezvoltare economică, buget, finanțe, agricultură, administrarea domeniului public și privat al municipiului.