Ministrul Dezvoltării, bihoreanul Cseke Attila, are șanse să intre în istorie drept unul dintre cei mai obtuzi și netransparenți oficiali. Bihorel s-a obișnuit deja ca UDMR-istul să dea cu flit și să nu răspundă întrebărilor care nu-i plac, dar n-a știut că aceeași atitudine sfidătoare o are și față de jurnaliștii din București care, pe bună dreptate, îl întreabă cum împarte banii prin țară.

Cunoscuta jurnalistă Paula Herlo, membră a echipei de investigații și reportaje „România, te iubesc”, a reclamat zilele trecute, într-un podcast despre starea presei din România, găzduit de colegii ei de breaslă Vlad Stoicescu și Ovidiu Vanghele, că niciodată în cariera de peste două decenii n-a întâlnit atât de mult dispreț din partea politicienilor față de jurnaliști și l-a dat exemplu pe Cseke.

Herlo a povestit că din martie încearcă să-i ia un interviu pentru Pro TV, dar oficialul refuză sistematic, de parcă ar fi scutit să dea socoteală în fața cetățenilor.

Este vorba de același ministru care nu ratează, însă, nicio ocazie să direcționeze bani către primarii UDMR, să se pozeze lângă orice mini-realizare prin comunele conduse de acești edili și să-și pună numele pe orice investiție, de parcă ar fi făcut-o cu bani de-acasă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!