Există trei metode prin care oamenii pot rezolva problema imunizării. Prin vaccinare, prin ATI și prin Vama Petea. Nu este ilegal să refuzi vaccinul, dar e criminal să-l fentezi, pentru că dai peste cap toate statisticile cercetătorilor, îi înșeli pe cei de lângă tine, familie, colegi, prieteni, și până la urmă îi bagi în ceață totală pe medici, care nici așa nu mai știu de capul lor.

La Vama Petea și cu conexiune la Vama Borș, se practica vaccinarea la chiuvetă în stil industrial. Cu 200-300 euro primeai patalamaua ca să poți merge în Europa, la muncă sau la furat, dar nu știu ce era în mintea beneficiarilor, căci odată cu certificatul nu dobândeau și imunitatea.

E ca și cum i-ai da frizerului banii de tuns, dar îl rogi să nu se atingă de freza ta, ca să nu-ți poată lua oculta mondială ADN-ul din firele de păr. Sau să plătești o grămadă de bani dentistului, cu condiția să nu te oblige să deschizi gura, de teamă să nu-ți monteze un emițător în plombe.

Numai la Petea s-au descoperit peste 3.000 de certificate date contra cost. Dacă extrapolăm, s-ar putea să ne trezim că, de fapt, procentul de vaccinare al românilor este similar cu cel al bulgarilor, colegii noștri de suferință din UE.

Nu mi-a venit să cred când am văzut cine erau marii artizani ai vaccinării la chiuvetă: doi-trei asistenți medicali, o registratoare de la Borș, ba chiar și o femeie de serviciu. Păi, noi am militarizat întreg sistemul de vaccinare, l-am pus în frunte pe colonelul Gheorghiță, serviciile sunt implicate cu aplicații și secretizarea datelor și, după tot acest efort cazon, vine tanti cu mopul și păcălește toată munca celor care ar trebui să ne asigure securitatea națională.

După ce am compromis comunismul, după ce am luat în râs capitalismul, iată că a venit rândul să ne batem joc și de pandemie!